Sinterklaas op bezoek bij Gelregym

Ook dit jaar heeft de Sint zich bij Gelregym laten zien. Vanaf ’s middags 15:30 uur waren wel vijf en vijftig van de leden van onze vereniging welkom in de gymzaal waar eerst naar hartelust gespeeld kon worden.

DSCN2023Door de leiding waren een aantal klimtoestellen neergezet, kon er op de trampoline en de kast en in een touw geklommen worden.
Verder werd er hard getraind voor het behalen van het Pietendiploma. Om dit te kunnen verdienen, moesten de kinderen eerst over daken gaan, vervolgens cadeautjes door schoorstenen kieperen en over allerlei klimtoestellen heen gaan. Na een korte pauze voor het drinken van chocolademelk en het eten van koekjes kwam de Sint nog even langs met wel vier Pieten! Met de Sint werd eerst wat liedjes gezongen waarna de Pieten aan de kinderen lieten zien hoe goed zij wel waren in het klimmen en het gooien van cadeautjes door schoorstenen.

IMAG0313Hierna werden alle kinderen een voor een bij de Sint geroepen om hun cadeautje in ontvangst te nemen en Sinterklaas een hand te geven. Ook vertelde Sinterklaas dat alle kinderen geslaagd waren voor hun Pietendiploma en deelde de Hoofdpiet de diploma’s uit.
Nadat Sinterklaas weer was uitgezwaaid door de kinderen vertrok iedereen tevreden naar huis.
Tot volgend jaar!

 

Comments are closed.