Wie-is-wie

Trainers en hulptrainers

 

Anouk Klijnsma

Anouk Beumer

Hoi ik ben Anouk en trainster bij Gelregym. Zelf turn ik al vanaf mijn zevende met veel plezier. Gelregym is een leuke, turnvereniging waar ik erg veel geleerd heb en nog steeds veel leer. Ik doe nog elk jaar mee met de wedstrijden.
Samen met Marit Surenbroek geef ik les aan de jonge turnsters. Dit doen wij elke zaterdagochtend, half 9 tot 10 uur, met veel plezier. Het leukste is wanneer de jonge turnsters er alles uithalen tijdens de wedstrijden en ze dan op het podium zien staan. Dit zorgt voor een enorm trots gevoel!

Diana Mulderij

Joëlle

Mijn naam is Diana Mulderij en moeder van 3 kinderen, Naomi, Serena en Luna, die alle drie op turnen zitten. Ik merk aan mijn kinderen dat zij een stuk leniger zijn doordat zij op turnen zitten. Zelf geef ik de peuter- en kleuterlessen, wat ik erg leuk vind. Het is leuk om te zien hoe de kinderen vooruit gaan in de lessen en dat ze steeds meer durven. Ook is peuter- en kleutergym goed voor de fijne motoriek. Kinderen leren bijvoorbeeld goed gooien en vangen. Ik vind het leuk om iedere week weer blijde gezichtjes te zien.”

Marit Surenbroek

Joëlle

Mijn naam is Marit Surenbroek. Van jongs af aan doe ik aan turnen. Ik ben begonnen in Doesburg en vanaf 2012 ben ik bij Gelregym. Ik turn nog steeds fanatiek in de selectie. Dit doe ik met veel plezier.
Ik heb een gymnastiekleider niveau 3 diploma en turntrainer niveau 4 diploma. Samen met Anouk Klijnsma geef ik op zaterdagochtend les aan de pré-selectie. Trainingen verzorgen en wedstrijden begeleiden doe ik met veel plezier. Tijdens de trainingen stimuleer ik de turnsters met het behalen van hun doelen. Samen met Xavier verzorg ik de freerun lessen op vrijdagavond. Het lesgeven aan recreanten maar ook aan de selectie vind ik erg leuk om te doen en geeft mij veel energie en voldoening!.”

 

Kimberley Regelink

Kimberly

Mijn naam is Kimberley Regelink. Van jongs af aan heb ik geturnd bij Gelregym. Eerst begon ik met recreatief en later deed ik ook aan acro, dit deed ik altijd met heel veel plezier. Ik geef mijn lessen met veel energie en plezier! Daardoor hoop ik dat de kinderen ook met veel plezier komen en dat ze leren wat ze graag willen leren. Iedereen is van harte welkom en kom gerust binnen lopen om een proefles mee te doen!”

 

Xavier

Mijn naam is Xavier. Ik verzorg de Freerun lessen bij Gelregym op vrijdagavond. Zelf Freerun ik al 5 jaar en heb mezelf enorm zien groeien in de sport. Ik heb diploma Freerun docent niveau 3 en geef nu 3 jaar les op verschillende locaties. Ik vind het leuk om te xzien hoe kinderen zichzelf kunnen ontwikkelen binnen de sport en hun eigen creatieve invulling kunnen geven aan hun bewegen. Samen met Thijmen, Rowdy en Noam maken we er altijd weer een leuke les van! 

 

 

 

 

Thijmen van Sluijs

Mijn naam is Thijmen van Sluijs, ik ben begonnen met turnen toen ik 5 jaar was bij Gelregym. Dat heb ik jaren gedaan met veel plezier. Toen freerunning erbij kwam was het helemaal mooi, dat doe ik ook al jaren. En toen ik eenmaal begon te helpen met trainingen geven als hulp ben ik niet meer gestopt. Nu verzorg ik samen met Xavier de freerun lessen op vrijdag en vervang ik Kimberly voor de eerste twee lessen op de dinsdag bij de turnsters. Elke week heb ik weer zin om de kids les te geven en elke keerweer een lach op hun gezicht te bezorgen.