Wie-is-wie

Trainers en hulptrainers

Anouk Klijnsma

Anouk Beumer

Hoi ik ben Anouk en trainster bij Gelregym. Zelf turn ik al vanaf mijn zevende met veel plezier. Gelregym is een leuke, turnvereniging waar ik erg veel geleerd heb en nog steeds veel leer. Ik doe nog elk jaar mee met de wedstrijden.
Samen met Marit Surenbroek geef ik les aan de jonge turnsters. Dit doen wij elke zaterdagochtend, half 9 tot 10 uur, met veel plezier. Het leukste is wanneer de jonge turnsters er alles uithalen tijdens de wedstrijden en ze dan op het podium zien staan. Dit zorgt voor een enorm trots gevoel!

Diana Mulderij

Joëlle

Mijn naam is Diana Mulderij en moeder van 3 kinderen, Naomi, Serena en Luna, die alle drie op turnen zitten. Ik merk aan mijn kinderen dat zij een stuk leniger zijn doordat zij op turnen zitten. Zelf geef ik de peuter- en kleuterlessen, wat ik erg leuk vind. Het is leuk om te zien hoe de kinderen vooruit gaan in de lessen en dat ze steeds meer durven. Ook is peuter- en kleutergym goed voor de fijne motoriek. Kinderen leren bijvoorbeeld goed gooien en vangen. Ik vind het leuk om iedere week weer blijde gezichtjes te zien.”

Marit Surenbroek

Joëlle

Mijn naam is Marit Surenbroek. Van jongs af aan doe ik aan turnen. Ik ben begonnen in Doesburg en vanaf 2012 ben ik bij Gelregym. Ik turn nog steeds fanatiek in de selectie. Dit doe ik met veel plezier.
Ik heb een gymnastiekleider niveau 3 diploma en turntrainer niveau 4 diploma. Samen met Anouk Klijnsma geef ik op zaterdagochtend les aan de pré-selectie. Trainingen verzorgen en wedstrijden begeleiden doe ik met veel plezier. Tijdens de trainingen stimuleer ik de turnsters met het behalen van hun doelen. Samen met Xavier verzorg ik de freerun lessen op vrijdagavond. Het lesgeven aan recreanten maar ook aan de selectie vind ik erg leuk om te doen en geeft mij veel energie en voldoening!.”

Kimberley Regelink

Kimberly

Mijn naam is Kimberley Regelink. Van jongs af aan heb ik geturnd bij Gelregym. Eerst begon ik met recreatief en later deed ik ook aan acro, dit deed ik altijd met heel veel plezier. Ik geef mijn lessen met veel energie en plezier! Daardoor hoop ik dat de kinderen ook met veel plezier komen en dat ze leren wat ze graag willen leren. Iedereen is van harte welkom en kom gerust binnen lopen om een proefles mee te doen!”

Thalia Margaritha

Hoi! Ik ben Thalia Margaritha en ik ben trainster bij Gelregym. Als klein meisje turnde ik al bij Gelre. Toen ik eenmaal begon als assistent bij de recreanten voor mijn maatschappelijke stage, ben ik niet meer gestopt! Hoe ouder ik werd, hoe meer plezier en voldoening ik uit het lesgeven haalde. Inmiddels ben ik doorgegroeid en heb ik een opleiding gedaan. Ik geef samen met Henk Vos, met ontzettend veel plezier les bij de recreanten op maandag en de selectiegroep op woensdag. Naast het lesgeven, turn ik zelf nog steeds bij de selectiegroep en studeer ik fysiotherapie op de HAN in Nijmegen. Ik vind het super dat ik de meiden kan helpen met het leren van nieuwe dingen en ze daarmee zelfvertrouwen kan geven!”