Wie-is-wie

Trainers en hulptrainers

Thalia

ThaliaMijn naam is Thalia en ik ben 21 jaar. Ik ben wat betreft Gelre geen onbekende. ik heb namelijk zelf 12 jaar bij de selectie geturnd en 7 jaar les gegeven. Vorig seizoen ben ik gestopt en ben ik les gaan geven bij de Hanzenkamp in Nijmegen. Vanaf oktober ben ik terug bij Gelre Gym en verzorg ik de (pre) selectie lessen. Momenteel volg ik de opleiding tot fysiotherapeut in Nijmegen. Mocht u vragen hebben over blessures of preventie hiervan, stel ze dan gerust.

Diana Mulderij

Joƫlle

Mijn naam is Diana Mulderij en moeder van 3 kinderen, Naomi, Serena en Luna, die alle drie op turnen zitten. Ik merk aan mijn kinderen dat zij een stuk leniger zijn doordat zij op turnen zitten. Zelf geef ik de peuter- en kleuterlessen, wat ik erg leuk vind. Het is leuk om te zien hoe de kinderen vooruit gaan in de lessen en dat ze steeds meer durven. Ook is peuter- en kleutergym goed voor de fijne motoriek. Kinderen leren bijvoorbeeld goed gooien en vangen. Ik vind het leuk om iedere week weer blijde gezichtjes te zien.”

Kimberley Regelink

Kimberly

Mijn naam is Kimberley Regelink. Van jongs af aan heb ik geturnd bij Gelregym. Eerst begon ik met recreatief en later deed ik ook aan acro, dit deed ik altijd met heel veel plezier. Ik geef mijn lessen met veel energie en plezier! Daardoor hoop ik dat de kinderen ook met veel plezier komen en dat ze leren wat ze graag willen leren. Iedereen is van harte welkom en kom gerust binnen lopen om een proefles mee te doen!”

Thijmen van Sluijs

Mijn naam is Thijmen van Sluijs, ik ben begonnen met turnen toen ik 5 jaar was bij Gelregym. Dat heb ik jaren gedaan met veel plezier. Toen freerunning erbij kwam was het helemaal mooi, dat doe ik ook al jaren. En toen ik eenmaal begon te helpen met trainingen geven als hulp ben ik niet meer gestopt. Nu verzorg ik samen met Xavier de freerun lessen op vrijdag en vervang ik Kimberly voor de eerste twee lessen op de dinsdag bij de turnsters. Elke week heb ik weer zin om de kids les te geven en elke keerweer een lach op hun gezicht te bezorgen.