Kamp

Elk jaar organiseert Gelregym een sportief en gezellig kamp. Dit jaar voor leden vanaf 7 jaar. We gaan we  dagen (1 nacht) laten we de ouders of verzorgers thuis en gaan met z’n allen naar de sporthal in Didam.
Op 18 & 19 mei 2024 is het weer zover!

Tijdens deze dagen gebruiken we de sporthal om lekker te turnen, spelletjes te doen en het gewoon erg naar ons zin te hebben. We slapen in diezelfde sporthal en eten in de kantine ervan. De kookploeg zorgt voor een gezonde en lekkere maaltijd en zeker weten dat er éénmaal friet wordt gegeten! ’s Avonds wordt er een speurtocht georganiseerd en met mooi weer is er altijd wel iets met water te doen. Natuurlijk gaan de jongsten eerder naar bed dan de oudere kinderen, maar of er veel geslapen wordt, is natuurlijk de vraag….

Het kamp wordt begeleid door de leiding van Gelregym en een groep vrijwilligers die het gewoon erg leuk vinden om er bij te zijn. Ook zij hebben maximaal plezier en krijgen minimale slaap. Uw kind is dus in goede handen.
Ben je nieuwsgierig geworden? Misschien krijg je dan wel zin om mee te gaan.

Alleen bij voldoende deelname gaat het kamp door! Vraag dus of al je turn- & freerun vriendjes en vriendinnetjes meegaan!