Familieweek september 2014

In de week van 15 t/m 20 september 2014 konden alle ouders, opa’s en oma’s, vrienden en belangstellenden meedoen aan de lessen van Gelregym omdat we dit jaar 75 jaar bestaan. Iedereen kon een kijkje in de keuken nemen en…..meedoen natuurlijk!

Had je kind op maandagmiddag om 15.30 uur les van trainster Anouk? Dan dolde je gewoon mee met de energieke en vertederende peuters en kleuters en vond je jezelf met regelmaat in de toestellenhoek in plaats van op een toestel. Want die kleuters verkennen natuurlijk wekelijks de totale zaal.

Volgt je dochter de selectielessen van Henk en Marit; dan probeerde je de eenvoudige koprol, was je daarna helemaal de kluts kwijt en verbaasde je er over dat jouw kind inmiddels met gemak een dubbele salto op de trampoline kan. Wat een kanjer!

Was je er op de vrijdagmiddag dan deed je gewoon lekker mee met de jongensgroepen die naast veel geluid ook veel beweging produceren. Lekker gek meedoen op het luchtkussen en genieten van de sfeer.

Met veel plezier keken de trainers naar een groot aantal ouders die actief meedeed, en met bewondering naar de opa die bleef staan op de balk zonder te vallen 
Alles bij elkaar een gezellige en geslaagde week zonder blessures die we jaarlijks gaan herhalen!

Comments are closed.