11 september 2021 Gelredag voor leden Gelregym

Beste leden, ouders / verzorgers,

Nu we voor het tweede jaar op rij geen Pinksterkamp hebben kunnen organiseren en er veel lessen zijn uitgevallen door Covid-19, organiseren wij op 11 september dé Gelredag; een dagdeel vol met turnen/ freerunnen, activiteiten en vooral veel gezelligheid.

We hebben ervoor gekozen om deze dag niet in onze eigen zaal te organiseren, maar in de Topsporthal in Didam. Te vinden op: Luijnhorststraat 10b, 6941RC te Didam.

Omdat we alle kinderen evenveel tijd en energie willen geven hebben we een schema gemaakt wanneer uw kind/-eren mogen komen.

TijdGroepen
09:00 – 12:30 uur Freerunning 4
Freerunning 5
Selectie*
Meisjes 6-8 jaar (maandag)
Meisjes 6-8 jaar (dinsdag)
13:00 – 16:30 uurMeisjes 9-11 jaar (maandag)
Meisjes 9-11 jaar (dinsdag)
Meisjes 12+ (dinsdag)
Jongens turnen (alle leeftijden)
Freerunning 1
Freerunning 2
Freerunning 3
* Meiden die in de selectie trainen en meedoen in de training van 09:00 – 12:30 uur mogen daarna niet nogmaals in hun recreanten uur meedoen.

Via onderstaand formulier kunt u uw zoon/dochter aanmelden voor dé Gelredag op 11 september. Aanmelden kan tot uiterlijk 2 september!

Wij hopen jullie na een mooie zomer allemaal te zien op 11 september.

Team Gelregym

Aanmeldformulier

  Voor- en achternaam*

  Geboortedatum*

  Telefoonnummer*

  E-mail*

  Lust/mag uw kind frietjes?*

  Kledingmaat*

  Aanmelden voor:

  Verklaring goedkeuring voor foto- en/of beeldmateriaal kind(eren) voor*:

  Het plaatsen van zorgvuldig geselecteerde foto’s op b.v. facebook en website met het doel ouders te informeren c.q. op de hoogte te houden van deze Gelregym dag.

  Gelregym verklaart uitdrukkelijk dat de foto’s en/of video-opnamen alleen voor bovengenoemde doeleinden gebruikt zullen worden tijdens het lidmaatschap van Gelregym.

  * = verplicht

  Comments are closed.